Marek Niit Portlandi sise-MMil poolfinaali ei pääsenud (2)

Laura Kalam
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marek Niit
Marek Niit Foto: Tairo Lutter

Portlandis alanud kergejõustiku sisemaailmameistrivõistlustel oli täna stardis 400 meetri jooksja Marek Niit, kes eeljooksust edasi ei pääsenud ning sai kokkuvõttes 18. koha.

Kolmandas jooksus stardis olnud Niit lõpetas jooksu neljandana, läbides distantsi ajaga 47,39. Kolmanda eeljooksu võitis Grenada sprinter Bralon Taplin ajaga 46,24. Niidu eeljooksust pääses poolfinaali veel Türgi esindaja Yavuz Can (46,82). Kokkuvõttes sai Niit 26 protokolli aja kirja saanud jooksja seas 18. koha.

Igast eeljooksust pääses otse edasi kaks kiiremat. Aegade võrdluses said viiest jooksust edasi poolfinaali veel kaks jooksjat.

Esimesest jooksust pääsesid otse poolfinaali Trinidad ja Tobago jooksja Deon Lendore (46,38) ja Keenia esindaja Boniface Ontuga Mweresa (46,44). Teises jooksus võidutses samuti Trinidad ja Tobago esindaja Lalonde Gordon (46,72). Teisena pääses poolfinaali jamaikalane Fitzroy Dunkley (46,83). Neljandast jooksust pääsesid edasi Katari jooksja Abdalelah Haroun (46,15) ja Costa Rica esindaja Nery Brenes (46,92). Viimases eeljooksus tagasid koha poolfinaalis tšehh Pavel Maslak (46,57) ja sloveenlane Luka Janezic (46,79). 

Aegade võrdluses tagasid pääsu poolfinaali esimeses eeljooksus võistelnud ameeriklane Kyle Clemons (46,66) ja Bahama esindaja Alonzo Russell (46,66).

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles