Jalgpalli otsepilt: Tammeka alistas koduväljakul Tarva meeskonna

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Eesti meistriliigas pidasid olulise kohtumise Tartu Tammeka ja Rakvere Tarvas, kellest viimane jahtis selle hooaja esimesi punkte. Tammeka sai koduväljakul kirja 3:1 võidu.

 Postimees tõi kell 13.00 Tartus algava kohtumise otsepildis vaatajateni, ülekannet kommenteerisid Kristjan Jaak Kangur ja Jonas Grauberg.

POSTIMEHE TELEMÄNG

Tartu Tammeka – Rakvere Tarvas

Laupäeval, 19. märtsil kell 13.00 Tartus Annelinna kunstmuruväljakul

Tammeka ja Tarva kohtumine kujuneb juba hooaja nii varases faasis «kuue punkti mänguks», sest eeldatavasti mängivad siin jagatavad punktid suurt rolli hooaja lõppseisus. Tammeka alustas hooaega kenasti, noppides viigipunkti Transilt ja kolm punkti Paidelt, ent eelmise vooru 0:4 kaotus Infonetilt tõi tartlased tagasi maa peale.

Liiga uustulnuka Rakvere vastu ollakse siiski selgelt soosikurollis. Tarvas, kes on seni kaotanud kõik kolm mängu ja lasknud endale lüüa 12 väravat, avas eelmises voorus vähemalt Kalju vastu väravatearve, ehkki kaotas lõpuks 1:3. Tammeka vastu võib uustulnuk mõelda ka esimestest punktidest.

Tammeka peatreener Indrek Koser: «Ajalugu on näidanud, et siiamaani pole Eesti kõrgliigas keegi veel null punkti peale jäänud. Toetudes statistikale julgen arvata, et seda ei juhtu ka Rakverega, seetõttu peame valmis ja tähelepanelikud olema. Just Tammeka vastu on Rakvere lootused ja ootused punktide saamiseks kõrged. Oleme hästi valmistunud ja pole saladus, et koduväljakul rahuldab meid Rakvere pullide vastu ainult võit!»

Tammeka poolkaitsja Martin Miller: «Kuna mäng on Premium liiga uustulnukaga, siis vastasest teame vähe. Vastast alahinnata kuidagi ei või ja meie lähme väljakule endast maksimumi andma. Kuna mäng toimub meie kodus, siis lähme platsile suure enesekindlusega ja loodame, et meie arvukas ja asjalik publik on meile toeks!»

Tarva peatreener Valeri Bondarenko: «Kohtumine Tammekaga näitab, kas oleme suutnud esimestest mängudest piisavalt õppida. Tulemus selles mängus on meie jaoks väga oluline.»

Tarva poolkaitsja Toomas Kiis: «Laupäeval on ülioluline mäng Tartus Tammekaga. Loodetavasti on kooliraha nüüd makstud ning on aeg lõpuks hakata punkte teenima! Püüame Kalju mängus tehtud vead laupäeval heastada. Tartus on alati hea kodune mängida ning kindlasti on Tartusse tulemas ka omajagu Pulle, kes õhkkonna veel kodusemaks muudavad!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles