Sri Lanka valitsus keelab musitamise

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noorpaar
Noorpaar Foto: SCANPIX

Sri Lanka kultuuriministeerium soovib kehtestada vaatamisväärsuste juures uued reeglid, mis hõlmaksid sündsa käitumise juhiseid.

Hiljuti visati ühe Colombo vaatamisväärsuse juurest välja paarike, kes ei suutnud end talitseda. Kuna see ei ole ainus juhus, kus paarid kipuvad ebasündsalt käituma soovib ministeerium kehtestada reeglid, mille kohaselt on igasugune avalik kiindumuse väljendamine keelatud, vahendavad Lonely Planet ja Sunday Times.

Kuigi hetkeks arvati, et lasteta paarid ei tohiks enam üldse koos vaatamisväärsusi külastada, siis lükkab Sri Lanka valitsus selle väite siiski ümber. Kõigil on õigus koos ringi liikuda, kuni nende tegevus jääb sündsuse piiridesse, ütles peaminister Ranil Wickremesinghe.

Uued reeglid riputatakse üles ka mitmetesse avalikesse kohtadesse ning kolmes erinevas keeles, et kõigil asjassepuutuvatel oleks võimalik nendega tutvuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles