19-aastane ameeriklane pääses Bostoni ja Pariisi rünnakust tervena, kuid sai Brüsselis kannatada (4)

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mason Wells
Mason Wells Foto: SCANPIX

Belgia pealinna Brüsseli Zaventemi lennujaama pommirünnakus sai vigastada 19-aastane ameeriklasest mormoon Mason Wells, kes varem oli pääsenud Bostoni ja Pariisi rünnakust terve nahaga.

USA meedia teatel oli Wells kolm aastat tagasi kaasa elanud oma emale, kes osales Bostoni maratonil, kus leidsid aset kaks plahvatust, mis võtsid elu kolmelt inimeselt. Noormees oli plahvatuskoha lähedal, kuid vigastada ei saanud.

Möödunud aasta novembris oli ta Prantsusmaal Pariisis ajal,  mil Islamiriigi käsilased panid seal toime mitu terrorirünnakut. Ka siis pääses ta tervena.

Eile oli Wells Belgias Brüsseli Zaventemi lennujaamas koos veel kahe mormooniga, oodates tagasilendu USAsse, kui seal leidsid aset pommiplahvatused. Kõik kolm meest said vigastada, kuid nende vigastused ei ole eluohtlikud. Wells sai haavu kätele, jalgadele ja näole, mille tõttu ta vajas haiglaravi.

«Kuna pommides tundusid olevat naelad, siis nende eemaldamiseks kui ka põletushaavade tõttu tuli talle teha operatsioon,» sõnas  Wellsi sõber Lloyd Coleman USA meediale.

Wells ja ta kaaslased saabusid Utahist Brüsselisse veebruari keskpaigas.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles