Kaheaastase teatri hoog ületab lavastaja unistusi (1)

Raimu Hanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanika Tammaru lavastuses «Müür» on vaatajate ees näitlejad Märt Koik (vasakul) ja Kaarel Targo ning Kaija M Kalvet (taga vasakul) ja Birgit Landberg. Eile oli üks viimastest proovidest. Esietendus on 27. märtsil.
Jaanika Tammaru lavastuses «Müür» on vaatajate ees näitlejad Märt Koik (vasakul) ja Kaarel Targo ning Kaija M Kalvet (taga vasakul) ja Birgit Landberg. Eile oli üks viimastest proovidest. Esietendus on 27. märtsil. Foto: Sille Annuk

Emajõelinna noorim teater Must Kast tähistab 27. märtsil oma teist aastapäeva. Kahele aastale tagasi vaadates ütles näitleja ja lavastaja Jaanika Tammaru, et pisike teater on saanud sisse sellise hoo, mis on ületanud tema unistusi.

Viljandi kultuuriakadeemia teatrikunsti 10. lend otsustas juba õppimise ajal jääda kokku. Nad jõudsid Tartus Genialistide klubiga kokkuleppele, et saavad kasutada selle klubi saali ja muid ruume.

«Ka minu unistus oli nende inimestega kokku jääda ja teatrit teha,» ütles Tammaru. «Ma ei osanud isegi unistada, et nii hästi läheb.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles