Video: KHL saab uue meistri, tiitlikaitsja SKA kukutati kuivalt

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Moskva CSKA mängijad tähistavad võitu ja esmakordset pääsemist KHLi finaali.
Moskva CSKA mängijad tähistavad võitu ja esmakordset pääsemist KHLi finaali. Foto: SCANPIX

Jäähokiliigas KHL võitjale antav Gagarini karikas rändab sel hooajal mullusega võrreldes uue meeskonna kätesse, sest tiitlikaitsja Peterburi SKA kaotas poolfinaalseerias mängudega 0:4 kuivalt Moskva CSKA-le ja langes konkurentsist.

Viimaseks jäänud neljandas kohtumises viis Ivan Telegin juba kümnendal minutil CSKA 1:0 juhtima. Kodusaalis mänginud SKA suutis aga arvulisest ülekaalust tänu Anton Belovi tabamusele viigistada, kui mängitud oli 52.03. Sarnaselt kolmandale kohtumisele vajati ka nüüd seega võitja selgitamiseks lisaaega, ent kui kolmandat vastasseisu mängiti lõpuks kokku tervelt 111 minutit, siis seekord lõpetas Sergei Andronov juba minuti ja kahe sekundi möödudes SKA hooaja.

CSKA finaalivastane selgub Ufaa Salavat Julajevi ja Magnitogorski Metallurgi duellist. Praegu juhib seeriat võitudega 2:1 tunamullune meister Metallurg. Ka Salavat Ulajev on 2011. aastal korra Gagarini karika võitnud, CSKA mängib tänavu finaalis esimest korda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles