65-aastane naine üritas kruiisilaevale ujuda

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
kruiisilaev
kruiisilaev Foto: SCANPIX

Briti päritolu naine üritas ujuda mööduvale kruiisilaevale, kuid ei saanud katsega hakkama ning kalamehed päästsid ta nelja tunni möödudes.

Vanaproual oli Madeiral Funchali lennujaamas tüli oma abikaasaga, mistõttu ta arvas, et viimane on seadnud sammud Marco Polo kruiisilaevale. Naine jutustas politseile, et olid mehega parajasti mööda maailma seilamas, kui otsustasid 32-päevase kruiisi saarele jõudes pooleli jätta. Seejärel olid nad aga lennujaamas tülli läinud ning üksteist silmist kaotanud, vahendab news.com.au.

Seetõttu uskus naine, et tema abikaasa on otsustanud kruiisi jätkata ning viimases hädas üritas ta laevale ujuda. Hiljem selgus siiski, et mees oli läinud hoopis Inglismaa lennule.

Kalamehed päästsid naise ära alles pärast keskööd. Vesi oli küll soe, kuid naisel oli tekkinud siiski tugev alajahtumine, mistõttu toimetati ta kiiresti haiglasse. Hiljem viidi ta edasi juba psühhiaatria osakonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles