Pärnu ja Flora naiskonnad lähevad vastamisi Superkarikafinaalis

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall
Jalgpall Foto: Margus Ansu

Homme, 30. märtsil algab naiste jalgpallihooaeg Superkarikafinaaliga. Finaalis kohtuvad eelmise hooaja kuld- ja hõbemedalist Pärnu JK ning Tallinna FC Flora.

Pärnu naiskond on suutnud karika võita viiel korral, Flora on sellega hakkama saanud kaks korda. Viimati kohtusid samad naiskonnad finaalis 2014. aastal, kui viigiga lõppenud normaalaja järel võttis penaltiseerias võidu Pärnu, vahendas jalgpall.ee.

Pärnu JK peatreener Jüri Saar rõõmustas, et saab hooaega alustada kõvade vastaste vastu. «Meil on suur au alustada hooaega nii tugeva võistkonna vastu nagu seda on koduväljakul mängiv FC Flora naiskond. Teame, et neil on väga head treeningtingimused ja väga hästi komplekteeritud võistkond,» rääkis Saar.

Pärnu ründaja Margarita Matjuhhova ootab samuti põnevat vastasseisu. «Superkarikafinaal on viimane võimalus parandada oma mängu enne meistrivõistluste algust. Tuleb kindlasti põnev ja tasavägine mäng. Loodan, et saame uut hooaega alustada positiivselt,» teatas Matjuhhova.

Tallinna FC Flora peatreener Aleksandra Ševoldajeva tunnistas, et vastased on favoriidiks, aga nende naiskond annab endast parima. «Superkarikaga algab kauaoodatud hooaeg, mida kõikide võistkondade mängijad juba väga kaua oodanud on. Tuleb kindlasti huvitav kohtumine, et veel enne hooaega näha, mis tasemeni hooaja ettevalmistusega oleme jõudnud nii meie kui ka vastased. Pärnu on paljudes kohtumistes favoriit ja neil on väga teravad rünnakud, mis üldjuhul tekitavad võistkondadele probleeme. Proovime anda endast parima, et nendega hakkama saada ja mängust võtta kõik, mis võimalik,» rääkis Ševoldajeva.

Mängu peakohtunikuks on Dmitri Kulikov, keda abistavad Roman Laidinen ja Rein Väin. Mängu 4. kohtunikuks on Andrei Brõtkin.

Naiste Meistriliiga hooaeg algab 2. aprillil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles