Pohlak Eesti presidendiks ja tähelepanekud koondisest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti tunnistas sõprusmängus Serbia nappi paremust
Eesti tunnistas sõprusmängus Serbia nappi paremust Foto: Tairo Lutter

JALGPALL. Sügisel algavaks 2018. aasta jalgpalli MM-valiksarjaks valmistuv Eesti koondis pidas teise kodumängu järjest. Kui neljapäeval viigistati 0:0 Norraga, siis eile kaotati 0:1 Serbiale.

Võrreldes Norraga peetud kohtumisega oli eile väljakul rohkem nii emotsiooni, põnevust ning ka ohtlikke olukordi. Eestlastel jäid enda omad aga lahendamata ja serblastele piisas võiduks Aleksandar Kolarovi täpsest karistuslöögist ehk lõpuks määras seisu individuaalne meisterlikkus.

Tähelepanekud jalgpalliõhtust Lillekülas:

*Baranov jäi keskväljal proovimata. Eesti koondise peatreener Magnus Pehrsson avaldas eelmisel nädalal soovi katsetada FC Flora keskkaitsjat Nikita Baranovit poolkaitses. Lõpuks jäi see aga tegemata ja tema võimetest selles positsioonis ülevaade saamata. Eile tõmbas sellele plaanile kriipsu Ragnar Klavani vigastus ja seega mängis Baranov tavapärases rollis.

*Aivar Pohlak Eesti presidendiks! «Ma arvan, et tal on piisavalt visiooni ja ideid, et ametiga toime tulla. Oleks väga põnev, mida ta räägiks ja korraldaks,» leidis eilses Eesti–Serbia ametlikus mängukavas koondislane Rauno Sappinen, et kui oleks vaid tema teha, siis ta määraks järgmiseks Eesti presidendiks Eesti Jalgpalli Liidu juhi Aivar Pohlaku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles