El Clasico: FC Barcelona võõrustab homme Madridi Reali

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo (vasakul) ja Lionel Messi.
Cristiano Ronaldo (vasakul) ja Lionel Messi. Foto: SCANPIX

Laupäeva õhtul leiab taas aset klubijalgpalli kõige oodatum vastasseis, kui Hispaania kõrgliigas kohtuvad FC Barcelona ja Madridi Real. Sel korral on El Clasicos võõrustaja rollis Barcelona.

Seekordne El Clasico on eriline Reali peatreeneri Zinedine Zidane jaoks – omal ajal mängijana FC Barcelona vastu mitmeid tuliseid duelle pidanud Zidane asub El Clasicos esmakordselt võistlustulle peatreenerina.

Hispaania kõrgliigas on hooaja lõpuni praeguse seisuga jäänud veel vaid kaheksa vooru ning Barcelona on liikumas järjekordse tiitli suunas. Barcelonal on tabeliliidrina koos 76 punkti ning Real on 66ga kolmas. Nende vahele mahub Madridi Atletico 67 silmaga.

Kohtumine algab homme Eesti aja järgi kell 21.30.

Eeldatavad algkoosseisud:

Barcelona: Claudio Bravo, Dani Alves, Gerard Pique, Javier Mascherano, Jordi Alba, Sergio Busquets, Ivan Rakitic, Andres Iniesta, Lionel Messi, Luis Suarez, Neymar.

Madridi Real:  Keylor Navas, Danilo, Sergio Ramos, Pepe, Marcelo, Casemiro, Luka Modric, Toni Kroos, Gareth Bale, Karim Benzema, Cristiano Ronaldo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles