Vaher Varvara mõrva uurimise tulemustest: mul ei ole menetlejatele midagi ette heita (1)

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ida prefektuuri kriminaalbüroo juhi Tarvo Kruup, Eesti Kohtuekspertiisi Instituudi ekspert Gunnar Tasa ja PPA peadirektor Elmar Vaher andsid eile pressikonverentsil ülevaate Varvara mõrva uurimisest.
Ida prefektuuri kriminaalbüroo juhi Tarvo Kruup, Eesti Kohtuekspertiisi Instituudi ekspert Gunnar Tasa ja PPA peadirektor Elmar Vaher andsid eile pressikonverentsil ülevaate Varvara mõrva uurimisest. Foto: Erik Prozes

Narva elanike seas võib täna avalikustatud Varvara mõrva uurimise tulemuse suhtes täheldada teatavat rahulolematust, ent politsei- ja piirivalveameti peadirektori Elmar Vaheri sõnul ei ole tal menetlejatele midagi ette heita, kirjutas ERRi uudisteportaal.

Vahel nentis, et tema kui uurija süda ei ole rahul sellepärast, et kohtu ees ei ole inimest, kuid uurijate tööga on ta rahul.

Vaheri sõnul mõistab ta Narva elanike muret ja seda, kui oluline on politsei poolt anda vastuseid. «Me räägime täna sellest, mida me teame, ma kinnitan teile, et mul oleks tunduvalt parem meel, kui me saaksime öelda, et me viisime inimese kohtu ette ja mul oleks veel parem öelda, kui seda tegu ei oleks toimunud.»

Saatejuht Astrid Kannel küsis, kas saab väita, et see mõrvar ei kõnni praegu meie seas ringi.

«Juriidiliselt tõesti meil ei ole võimalik edasi minna, minna kohtu ette, sest see, kelle osas meil on veendumus, on surnud, aga siin on väga palju pisidetaile, mis annab uurijatele veendumuse, et see inimene ilmselt ei kõnni meie tänavatel,» rääkis Vaher.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles