Kodumasinatootja hoiatab tuleohtu põhjustava pesukuivati eest

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kodumasinate tootja Indesit hoiatas kliente võimalikust probleemist Hotpoint-Ariston ja Indesit kaubamärgi trummelkuivatitega.

Indesiti teatel tuvastati võimalik ohutus- ja kvaliteediprobleem seoses kaht tüüpi trummelkuivatiga, mida toodeti 2004. aasta aprillist 2015. aasta septembrini. Esineb mõningane oht, et liigsed ebemed võivad kokku puutuda kütteelemendiga ja põhjustada tuleohtu.

Probleemi lahendamiseks ning mõjutatud toodete ohutuse suurendamiseks alustab Indesit ulatusliku kliendiprogrammi ja hoolduskavaga. Mõjutatud toote puhul palutakse kokku leppida tehniku tasuta koduvisiit. Hooldus kestab umbes tund aega.

Kui töötavat seadet ei jäeta järelevalveta (ei lahkuta kodust ega jäeta seadet ööseks tööle), võib kuivatit kuni hoolduseni edasi kasutada. Sealjuures peab kuivati ebemefiltrit nõuetekohaselt puhastama ning jälgima ventilatsiooni toimimist (täpsemad juhised leiab kasutusjuhendist).

Et teada saada, kas teie kuivati on mõjutatud, otsige välja kuivati seerianumber ja mudeli number luugi tagaküljelt või süvendist ning kontrollige neid veebilehel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles