Korvpalli Balti liiga tulevikku arutatakse reedel Tallinnas

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpall.
Korvpall. Foto: AFP / Scanpix

Viie riigi korvpallijuhid kogunevad reede pärastlõunal Tallinnas, et arutada Balti liiga (tänavu Triobet BBL) tulevikku.

Eestit esindavad kohtumisel EKLi president Jüri Ratas ja peasekretär Keio Kuhi, Lätist alaliidu peasekretär Edgars Šneps, Leedust rahvusliku liiga LKL juht ning Triobet BBLi tegevjuht Romualdas Brazauskas. Soomest tuleb kokkusaamisele sealse Koripalloliitto president Antti Zitting (kes on ka FIBA Europe juhatuse liige) ning Rootsist alaliidu peasekretär Lena Wallin-Kantzy (kes on nii FIBA Europe’i kui FIBA keskjuhatuse liige kuni 2019. aastani).

«Arutlusele tuleb Balti liiga tulevik üldisemalt ja konkreetsemalt vastavate ettepanekute tasandil. Raske on täna kohapeal lauale tulevaid ideid ette ennustada, kuid eks muutused FIBA strateegias sunnivad ka meid tõsisemalt mõtlema liiga tuleviku üle. Kõik otsustajad on kohal,» selgitas EKLi peasekretär Keio Kuhi.

Balti liiga võitja selgub tänavu 12. korda ning selle tosina hooaja jooksul on formaati korduvalt muudetud. Täna õhtul selgub Šiauliais Triobet BBLi tänavune võitjameeskond – kas mängu võõrustav Šiauliai või TÜ/Rock.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles