Politsei palub abi võimaliku kelmi ohvriks langenute leidmisel (2)

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei palub abi võimaliku kelmi ohvriks langenute leidmisel.
Politsei palub abi võimaliku kelmi ohvriks langenute leidmisel. Foto: Lääne prefektuur

Politsei palub abi võimaliku kelmi ohvriks langenute leidmisel ning hoiatab inimesi pildil kujutatud naise eest, kuna Lääne prefektuuril on informatsiooni, et naine on kannatanutele põhjustanud kahju, mis ulatub tuhandete eurodeni.

Jaanuaris hoiatas politsei Pärnumaal tegutseva naise eest, keda on alust seostada erinevate kelmustega ja politseil on informatsiooni, et naine on oma tegevust jätkanud, teatas Lääne prefektuur.

Naine oli end varasemalt eakatele kannatanutele esitlenud haigla sotsiaaltöötajana, sisenenud nende koju ja pannud seal toime vargusi. Lisaks sellele on naine võtnud erinevaid ettekäändeid kasutades kaasa kannatanute pangakaarte ja võtnud pangakontolt välja sularaha.

Politseil on informatsiooni, et naine oma tegevust jätkanud ja osale kannatanutele põhjustatud kahju ulatub tuhandete eurodeni. 

Politsei palub kõigil, kellel on pildil oleva naisterahva suhtes pretensioone, ühendust võtta aadressil anne.ennok(at)politsei.ee või telefonil 5196 5488. Lisaks sellele palub politsei võimaliku kelmi eest hoiatada oma eakamaid sugulasi.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles