Advokaat Risto Vahimets vahetab bürood

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Risto Vahimets
Risto Vahimets Foto: Erakogu

Pikalt advokaadibüroos Tark Gunte Sutkiene partner olnud advokaat Risto Vahimets vahetab bürood ja lõi sel nädalal käed advokaadibürooga Raidla Ellex. Vahimets on eelkõige tuntud kui edukas ühinemiste ja omandamiste (M&A) nõustaja.

«Risto kui Targa büroo pikaajalise tehingutemeeskonna juhi liitumine meie bürooga on kindlasti oluline sündmus Eesti õigusmaastikul,» kommenteeris advokaadibüroo Raidla Ellex juhtivpartner Ants Nõmper. «Me oleme olnud üle kahekümne aasta tehingute nõustamise turul ja näinud üksteise tööd erinevates olulistes tehingutes. Risto Vahimetsa praksise liitumist võib vaieldamatult nimetada tänase õigusturu töövõiduks, millega võtame üle väiksema, aga väärtuslikuma osa Targa büroo praksisest.»

Vahimets juhtis pikalt advokaadibüroo Tark Gunte Sutkiene M&A meeskonda, viimased 15 aastat oli Vahimets büroos partner. Ta on juhtinud mitmeid mõjukaid tehinguid, näiteks Hansapanga ülevõtmist Swedbanki poolt või Sportlandi nõustamine tehingus SportsDirectiga.

Vahimetsa sõnul annab liitumine Raidla Ellexi meeskonnaga tema klientidele selge ja tugeva sõnumi, et neil on ligipääs turu kõige kõvemale juurateenusele laias spektris, mis äriinimesele on vajalik.  

1993. aastal asutatud advokaadibüroo Raidla Ellex osutab õigusteenust kõikides olulisemates ärisektorites ning on olnud seotud väga paljude oluliste M&A ja finantseerimistehingute nõustamisega, samuti esindanud kliente suuremahulistes ja keerukates vaidlustes. Büroo advokaadid on osalenud õigusloomes, võttes osa paljude seaduste ja seaduseelnõude koostamisest. Raidla Ellex on ainus Eesti advokaadibüroo, mida juhtiv rahvusvaheline reitingufirma Chambers & Partners on hinnatud kõrgeimas kategoorias nii tehingute kui ka vaidluste osas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles