Jalgpalli otsepilt: Levadia sai Infoneti üle magusa võidu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Eesti meistriliiga 7. voorule panid punkti Levadia ja Infonet, kes kohtusid esimeses tänavu Kadrioru staadioni murul peetavas mängus. Postimehe telemängu võitis 1:0 Levadia.

Kohtumise ainsa värava lõi 13. minutil Igor Morozov, kolm minutit varem ei realiseerinud Infoneti poolelt penaltit Dmitri Kruglov. 7. vooru järel tõusis tabeliliidriks Nõmme Kalju 16 punktiga, Levadial on 15 ja senisel tabeliliidril Infonetil on koos Tartu Tammekaga 14 punkti.

POSTIMEHE TELEMÄNG

Tallinna Levadia – FC Infonet

Laupäeval, 9. aprillil kell 18.30 Tallinnas Kadrioru staadionil

Kui esimene kohtumine pärismurul peeti juba eelmises voorus Lillekülas, siis nüüd pääsevad murule ka Levadia ja Infonet. Tegemist on kahe meeskonnaga, kes suutnud seni Premium liigas kaotust vältida, ning tabelis lahutab liidrikohal olevat Infonetti kolmandal real asuvast Levadiast vaid kaks punkti.

Viimati olid väljakuperemehed 2:0 paremad liiga uustulnukast Rakvere Tarvast, Infonet pidi aga võõrsil leppima 2:2 viigiga Sillamäe vastu. Levadia suutis esmakordselt sel hooajal lüüa ühes mängus üle ühe värava, kaitse on neil aga kuue vooru järel liiga parim, sest endale on lubatud lüüa vaid kaks väravat. Samas on meeskonnas peituvast ründevõimekusest hoolimata ise kirja saadud ainult kuus tabamust, mis on kogu liiga peale tagantpoolt kolmas näitaja.

Infonet alustas hooaega nelja võiduga, kuid kahes viimases kohtumises on punkte kaotatud ja Sillamäe vastu võinuks tulla ka hooaja esimene kaotus, sest liider jäi 0:2 taha. Tänu Eduard Golovljovi ja Jevgeni Harini väravatele välja võideldud viik hoiab Infonetti veel liidrikohal, kuid võiduga võib Levadia neist mööduda. Kindlasti ootab Infonet pikisilmi tagasi Vladimir Voskoboinikovi, Draman Haminut ja Andrei Kalimullinit, kes jäid kõik eri põhjustel Sillamäe mängust kõrvale.

Kohtumises ei saa Levadia poolel kaasa teha Anton Mirantšuk, kes sai eelmises kohtumises Tarvaga punase kaardi. Infonet peab aga läbi ajama ilma ghanalasest keskkaitsja Ofosu Appiahita, kes on suutnud sel hooajal esimese mängijana koguda juba neli kollast kaarti, mis tähendab mängukeeldu.

Levadia abitreener Urmas Hepner: «Ettevalmistus suureks mänguks tabeli liidriga sujub hästi. FC Infoneti rivistuses leidub palju kogemusi ning väravaid oskavad nad lüüa. Peame olema kaitses pidevalt valmis ja tähelepanelikud, et mitte eksida. Ründemäng on meil küll paremaks läinud, ent nagu viimane mäng näitas, jätame palju võimalusi kasutamata. Laupäeval ei avane meil ilmselt palju võimalusi värava löömiseks, aga omad momendid tuleb kindlasti realiseerida. Eesmärk on sama nagu alati – võit läbi ilusa jalgpalli. Esimest korda mängime oma kodus ning loodame, et huvitav mäng meelitab tribüünidele palju kaasaelajaid.»

Levadia kaitsja Hindrek Ojamaa: «Tuleb kindlasti raske mäng – FC Infonet hoiab praegu liidrikohta ja neil on hooaja alguses hästi läinud. Meid ootab esimene mäng murul, anname vastasele lahingu ja võtame kolm punkti ära!»

Infoneti peatreener Aleksandr Puštov: «Esimene mäng murul. Arvan, et eelkõige just seda faktorit peavad arvesse võtma mõlemad meeskonnad. Vastane on lasknud endale vähe väravaid lüüa ning omab väga tugevaid mängijad ründes. Meie eesmärgiks on selles mängus mängida kindlalt kaitses ja olla ründes vastasest tulemuslikumad, et võita ning säilitada oma koht tabelis.»

Infoneti ründaja Eduard Golovljov: «Mäng saab olema raske. Mõistame, et Levadia on tugev meeskond, mistõttu püüame anda endast väljakul maksimumi ning olla vastasele peavaluks. Arvan, et mõlemal meeskonnal saab olema palju võimalusi – meie tööks on realiseerida vastasest rohkem võimalusi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles