Tallinna 1182 naiskond kaotas pronksimängus Liepaja võistkonnale

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti-Läti naiste korvpalli ühisliigas pidasid täna pronksimängu 1182 Tallinn ning Liepaja. 

Ainukese Eesti naiskonnana kuue parema võistkonna hulka jõudnud Tallinna naiskond teenis 71:78 kaotuse ning lisaks jäädi ilma Annika Kösterist, kes sai vigastada ja viidi põlvetraumaga haiglasse.

Howard Frier vaagis ühisliigale antud intervjuus pikalt võimalikke põhjusi, kuid nentis, et kpllap polnud naiskond siiski kõikideks Liepaja käikudeks valmis. Ka tunnistas ta väsimise faktorit. «Oli asju, millega alt läksime. Võtan kogu vastutuse enda peale. Seda, mis juhtus Annikaga, oli/on valus vaadata. Vaatame, mis saab, see on praegu ehk kõige olulisem,» rääkis mängu järel 1182 peatreener Howard Frier.

Ka Mailis Pokk nentis, et Kösteri vigastusest on kahju. «Olime võitluseks küll valmis, mida näitas ka esimene poolaeg. Kuid väsisime lõpupoole, mõjus ka Annika trauma (kohal ka kiirabi). Kahjuks pidime lõpus tunnistama neil asaoludel vastase paremust. Kahju,» sõnas Pokk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles