Nädala pärast Tallinnas esineval Manic Street Preachersil on omanimeline õlu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manic Street Preachersil on omanimeline õlu
Manic Street Preachersil on omanimeline õlu Foto: promo

Juba nädala pärast esineb Tallinnas, Nordea Kontserdimajas briti kultusbänd Manic Street Preachers. Kas teadsid, et nende punkloo «You Love Us» järgi on nime saanud Cardiffis valmiv Crafty Devil pruulikojas valmistatav IPA õlu?

Elu on tehtud lihtsalt inimesele, kes otsib kinki Manic Street Preachersi fännile. Cardiffis paiknev Crafty Devil pruulikoda tegi eelmisel aastal suure austusavalduse muusika- ja spordimaailmale, hakates tootma erinevaid muusika ja spordiga seotud jooke. 1991. aasta Manicute singel ‘You Love Us’ formuleerus 6,5% IPAks.

«Oleme suured Manicute fännid,» sõnab pruulikoja üks omanikest Rhys Watkins. «Tahtsime bändile austust avaldada ning «You Love Us» on üks meie lemmiklugusid – seega tundus see ka suurepärane nimi meie maitsvale IPAle.»

Mida arvavad asjast Manicute liikmed? «Ega me täpselt ei tea,» tunnistab Watkins. «Aga nad re-tweetisid Twitterid meie fotot õllest – seega ehk on see tänasel päeval tunnustus?»

Foto: promo

Manic Street Preachers esineb Nordea Kontserdimajas Tallinnas juba nädala pärast, 18. aprillil. Piletid on müügil Piletilevis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles