Tallinn tähistab trammiprojekti lõppu lasteraamatuga

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Illustreeriv foto.
Illustreeriv foto. Foto: Mihkel Maripuu

Tallinna Linnatranspordi AS (TLT) tutvustab 20 uue CAF Urbos trammi linlaste käsutusse jõudmise puhul Raekojas korraldatud vastuvõtul lasteraamatut «Tramm nimega Moonika».

TLT juhatuse esimehe Enno Tamme sõnul soovis ettevõte märkida Tallinna trammirenessansi ühe olulise etapi teostumist millegi olulisemaga, kui pelgalt pidukõnede pidamine ning trammiehitajate ja teiste projektis osalenud lepingupartnerite tunnustamine.

«Tallinna tulevik on meie lapsed ning seepärast otsustasime kogu linnale tähendusrikka päeva puhul neid rõõmustada. Usun, et toredad lood trammipiigast Moonikast, tema Tallinna jõudmisest ja siinsetest seiklustest, pakuvad väikestele lugejatele rõõmu, äratavad huvi linnas toimuva vastu ning sisendavad uhkust kodulinna üle,» lisas Tamm.

Jutud kirjutas raamatusse Ivo Parbus, meeleolukad illustratsioonid joonistas Karel Korp. Raamat jagatakse kingitusena koolidele ja lasteaedadele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles