Lääne-Virumaal hukkus maasturilt löögi saanud jalgrattur (2)

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tapa vallas juhtunud avariis hukkus 63-aastane mees.
Tapa vallas juhtunud avariis hukkus 63-aastane mees. Foto: Kaspar Pokk/Kanal 2

Täna õhtul kella 18.10 paiku juhtus Lääne-Virumaal raske liiklusõnnetus, milles hukkus maasturilt löögi saanud jalgrattur.

Liiklusõnnetus juhtus Tapa vallas Pärnu-Rakvere-Sõmeru maanteel 139. kilomeetril, kus esialgsetel andmetel sõitis 63-aastane mees selili asendis juhitava jalgrattaga Tapa suunas, kui sai löögi Pärnu suunas sõitnud maasturilt Fiat, mis oli vastassuunda kaldunud, teatas Ida prefektuur.

Maasturi roolis olnud 34-aastane mees oli kaine ja omas juhtimisõigust. Esialgseil andmeil jäi auto sõidukiirus lubatu piiresse. Liiklusõnnetuse tagajärjel sai 63-aastane mees raskeid vigastusi ja hukkus sündmuskohal.

«Kuigi liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel, tuleb meeles pidada, et sõiduki juhtimine vajab juhi täielikku tähelepanu. Kõrvalised tegevused ja tähelepanematus autoroolis võivad kaasa tuua traagilisi tagajärgi,» sõnas Ida prefektuuri operatiivjuht Kalle Kuusik.

Juhtunu osas on alustatud kriminaalmenetlust, mida juhib Ida ringkonnaprokuratuur ja viib läbi Ida prefektuur.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles