Vaata, kuidas Euroopa Liit tutvustab «Tujurikkuja» tegijate toel euroliidu poliitikaid (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Euroopa Liidu kampaania.
Euroopa Liidu kampaania. Foto: Euroopa Komisjoni Esindus Eestis

Tänasest näitab Postimees.ee Euroopa Liitu puudutavate uudiste juures videoklippe, milles näitleja Priit Võigemast tutvustab humoorikalt ja lühidalt olulisemaid euroliidu poliitikaid. 

«Suurte ja keeruliste teemade, nagu seda on Euroopa Liit, esitamine lihtsas ja haaravas vormis on alati tore väljakutse. Ehkki oleme juba üle kümne aasta Euroopa Liidus elanud, kulub teadmiste värskendamine igal juhul marjaks ära!» ütles produtsent Tõnis Leht klipid tootnud Catapult Filmsi meeskonnast.

Klipid tootis Catapult Films meeskond, kes on tuntud kui aastavahetuste meenusaate «Tujurikkuja» ning seriaali «Riigimehed» tegijad. Näitlejat Priit Võigemasti toetavad klippides animatsioonistuudio BOP Animation OÜ joonistatud tegelased.

Tänasest alates sotsiaalmeediasse jõudvad videoklipid selgitavad erinevaid Euroopa Liidu poliitikaid alates organisatsiooni üldtutvustusest kuni Schengeni ala toimimise ja migratsioonikriisini.

Postimehe ilmuvad klipid juhatavad huvilised Euroopa Komisjoni ja Euroopa Parlamendi Infobüroo Facebook'i lehele, kus saab mälumängus oma teadmisi testida. Mälumängud toimuvad kolmenädalaste tsüklitena ja nendes osalejad võidavad Riigimeeste lauamänge.

Euroopa Komisjoni Eesti esinduse ja Euroopa Parlamendi infobüroo toodetud klippe saab näha ka Youtubis aadressil https://www.youtube.com/user/euroopakomisjon

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles