Kuula: Bert On Beats alias Dj Critikal avaldas koos Johnny Roxxi ja Elephant Maniga loo «Get Busy»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bert On Beats ja Elephant Man
Bert On Beats ja Elephant Man Foto: Erakogu

Bert On Beats, keda tuntakse ka DJ Critikali nime all, ilmutas äsja uue EP koos šveitsi artist Johnny Roxxiga. EP-nimiloos «Get Busy» teeb kaasa reggaemuusika superstaar Elephant Man. 

 Bert kirjeldab oma äsjavalminud loomingu käekäiku järgmiselt: «Heliliselt uuekooli reggae-dancehalli või future-dancehall ja EDM-i piirimail lugu on juba hetkeks leidnud väga palju head vastukaja nii Euroopa kui ka Jamaika klubides ja selles skeenes tuntud djde poolt.»

Foto: Erakogu

«Get Busy» EP-l leidub lisaks dub versioonidele ka lugu «Pon Me» koos tõusva reggaedancehall tähe Melloquence´iga. EP väljaandjaks on Šveitsi plaadifirma Bikini Ape Records.

Elephant Mani koostööde varamusse kuuluvad kollaboratsioonid selliste maailma tuntud muusikanimedega nagu P. Diddy, Major Lazer, Wyclef Jean, Busta Rhymes jt.

Bert On Beatsi saab näha ja kuulda lisaks teistele välisesinemistele suvel toimuval Hollandi tuntud muusikafestivalil Bevrijdings Festival.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles