Suvine festival Surfilaager 2016 toimub juulikuus Roostal

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Surfilaager 2015, esimene päev
Surfilaager 2015, esimene päev Foto: Karl Kask

Suve oodatuim elustiilifestival Surfilaager 2016 toimub 7.-10.juulil taaskord imekaunis Roosta rannas. Nelja päeva jooksul tulevad kokku purjelaua-, lohe- ning aerulauasõbrad, et nautida  sporti, festivalimelu ja head muusikat.

Juba 18. korda toimuv Surfilaager pakub ka sel aastal tegevust kõigile surfisõpradele ja uutele huvilistele. Toimuvad koolitused, mõõtu võetakse võistlustel ja õhtu kulmineerub ootuspäraselt head muusikat nautides. Oodatud on igas vanuses surfisõbrad koos peredega, sest unustatud ei ole ka pere pisemaid ja lemmikloomi.

Ürituse peakorraldaja Helen Unti sõnul on vanade surfihuntide kõrval oodatud ka uued huvilised. «Külastajad saavad osaleda erinevate tasemete koolitustel ja minna vee peale nii purjelaua-, lohe- kui SUPilaual olenemata eelnevast kogemusest. Ranna- ja festivalimelu on mõnus ja nauditav, kuid soovitame kõigil kindlasti ka vee peal ära käia!» kutsus Unt. «Päeval toimuvad laagris võistlused, trennid ja mängud, õhtul kuulame koos häid esinejaid.»

Hoia ennast kursis Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles