Üleskutse: ei saa me läbi Lätita…

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kuigi Läti on siinsamas meie kõrval, on paljud eestlased sealt peatumata läbi sõitnud. Tegelikult on Läti täis põnevaid paiku, mida lihtsalt peab oma silmaga nägema.

Hea lugeja, kui ka sinul on Sigulda kepike juba paunas ja mitmed saldējums'id kõhus, siis ootame sinu lugusid Läti põnevatest  paikadest, mida kindlasti tahaksid ka  teistele reisihuvilistele soovitada. Saada oma lugu aadressil tarbija@postimees.ee. Konkurss kestab kuni 22. maini.

Võitja sõidutab Riiga Lux Express ja kaheks ööks annab ulualust Tallinki Hotel Riga.

Võitja saab valida, kas sõita Riiga Tallinnast, Tartust või Pärnust. Lux Expressi sõiduplaani leiab siit.

Suurepärane asukoht Riia südames tagab hea juurdepääsu põhilistele kultuuri- ja kaubanduskeskustele ning vanalinnale. Hotelli sisekujundus on inspireeritud Andaluusia pärlist – Alhambra lossist, mis on üks Euroopa kauneimaid ehitisi, ettekujutus maapealsest paradiisist.

2010. aasta kevadel  avatud Tallink Hotel Riga hotelli asub kesklinnas, tagades hea juurdepääsu põhilistele kultuuri- ja kaubanduskeskustele ning vanalinnale. Hotelliga saab tutvuda siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles