Turay vahetas usku (8)

Neeme Korv
, arvamustoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Abdul Turay
Abdul Turay Foto: Mihkel Maripuu

Tunamullu võrdles linnavolinik Abdul Turay Postimehe veergudel Tallinna Taiwaniga, kus ta kunagi elas: «Kõikvõimas linnapea, korrumpeerunud valitsev erakond.» 

Volikogu keskfraktsioon pidi Turay sõnul «töötama nagu masin», kus «pole lubatud rääkida, oma arvamust avaldada». Artikli lõpus avaldas ta «siirast usku», et «järgmine kord me võidame».

Sel nädalal teatas Turay, et lahkub sotsiaaldemokraatide ridadest ning asub tööle Tallinna Arengu- ja Koolituskeskuses, hakates tegelema Tallinna tutvustamise ja turundamisega Euroopa Liidus. Turay pidas vajalikuks lisada, et ei välista liitumist Keskerakonnaga, millel olevat tugevaim positsioon võidelda sallimatuse ning EKRE-laadsete radikaalidega. Võib-olla pole Turay kuulanud Keskerakonna juhtide viimase aja avaldusi ega näinud pinda, mida Tallinna meediakanalid heldelt EKRE-le pakuvad. Aga usk ongi mõnikord kurt ja pime.

Kommentaarid (8)
Copy
Tagasi üles