Lõbus pruuditest: milline pruut oled sina?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Bildhuset Scanpix

Pulmad on lahedad. Kes ei tahaks ilusat kleiti, ilusat pesu ja jäägitut tähelepanu. Women’secret uus pulmakollektsioon teab abiellumisest kõike. Isegi, kui sa ise tunned, et pole selleks veel valmis, võib siit kooruda hoopis mingi teistsugune tõde. Ja mis sa selle tõega peale hakkad – see olgu juba sinu enda saladus.  

Tee lõbus women’secret pruuditest ja vaata, mida see sinu pulmade kohta ütleb. Kui oled abielus, vaata, kas tähistasid oma pulmi vastavalt. Kui alles plaanid abielluda, siis võid siit saada nii mõnegi hea idee.

  1. Vaata seda pilti. See tüdruk tahab ilmselgelt sulle midagi öelda. Tal on mingi saladus. Meie ei tea mis see on. Sina tead. Mida see tüdruk sinu arvates öelda tahab?

 

  1. Miks ma alati ärkan mingis vales pulmas?
  1. Ma olen tegelikult vist ka kõige õnnelikum pruut maapeal.
  1. Ma tahaks, et ta mind tõsiselt võtaks. See öö oleks pidanud vähemat kolm päeva kestma.
  1. Pane silmad kinni. On sinu pulmad. Sa oled altari ees ja sult küsitakse see vana hea kas-küsimus, millele head tüdrukud tavaliselt JAH vastavad. Aga mida sa tegelikult tahaksid sellele küsimusele vastata?

A Kas õlekõrt tohib kasutada? Ma helistaks enne sõbrale...

B) Jah, üks väga õnnelik ja kindel JAH.

C Miks te temalt esimesena ei küsi?  

  1. Sul on eriti hea maitse. Selles ei kahtle keegi. Sa tunned enda jaoks selle õige kohe ära. Vaata neid kolme Women’secret pulmakollektsiooni toodet ja ütle, milline neist sinu olemusega kõige rohkem sobib.

 

 

A

Kõik! Need kõik. Mulle palun, jah.

B

Valged, need puhtad ja ingellikud.

C

Must, sensuaalne ja salapärane.

  1. Elus on lõputult valikuid ja isegi kui sa ei taha, et neid nii palju oleks – nad ei kao kuhugi. Kujuta nüüd ette, et sul on valida kahe vastandi vahel. Ja sa pead endalt küsima, mis su elus tähtsam on. Kas öö või päev.

A

Ma olen unine, panen veel 10 minutit seda äratust edasi. 

B

Päev, üks ilus päikseline päev.

C

Öö, sest öös juhtub asju.

  1. Pulmapäev on käes. Kõik on planeeritud. Aga pruudi süda ikka kripeldab ju natuke. Kõigil kripeldab ja neid asju, mis võivad sel pühal hetkel hakata hirmu valmistama, on rohkem kui küll. Mõtle, milline on sinu pulmapäeva kõige suurem hirm.

A

Oih, unustasin vist selle kuupäeva endale kalendrisse märkida.

B

Aga äkki ikka need salvrätid ei sobi mu laudlinaga. 

C

Ma kardan, et ämm ei leia oma luua parkimiseks kohta, ja teeb skandaali.

  1. Nüüd võta julgus kokku ja pane silmad kinni. Vaata, milline on see peigmees, kes sinuga koos altari ette astub.  

A

Ma loodan, et  ta saab pulmadeks välja. Ja muide mind see tema kohustuslik jalavõru ei sega. Hea, kui keegi vähemalt teab, kus ta käib.

B

Tema on minu kukupai. Ja muuseas on ta väga heast perest. Ta on nii õrna hingega, et ma loodan, et ta nutma ei hakka. Minu nunnu.

 C

Ta on oma maailma rockstaar. Fännid võivad suu puhtaks pühkida, sest nüüd ta on minu. Mesinädalad tulevad luksuslikud. Sain ta tsikli eest korraliku raha.

  1. Mis on sinu jaoks pulmade puhul kõige tähtsam asi.   

A

Põgenemistee peab läbi mõeldud olema!

B

See inimene, kellega ma oma ülejäänud elu koos veedan. 

 C

Põhimõtteliselt eelarve. Kõik algab sellest, mida ja keda ma saan endale lubada. 

  1. Pulmad on sinu jaoks kõige paremad siis, kui nad on kellegi teise omad ja vaatamata sellele hästi korraldatud. Women’secret pulmakollektsioon on ideealne sinu jaoks, kas stiilipeole, kuhu sa inglikostüümis minna otsustad, või selleks, kui sa oma hommikust kaaslast vähe tõsisema pulmateemalise naljaga üllatada plaanid, et ta end liiga mugavalt sinu korteris tundma ei hakkaks.
  2. Sa oled ingel inimkehas, kelle jaoks on abielu kõige pühamast püham austustvääriv traditsioon. Sinu elukestva õnneliidu pühitsemiseks tule kindlasti Women’secret pulmakollektsiooni valget pruudipesu vaatama.
  3. Sinu ilusate juuste alt ja laitmatu pesu seest paistavad vaid kogenud pilgule välja väiksed sarved ja saba – Sinu jaoks on ideaalne valik Women’secret pulmakollektsiooni must öösari, kus leiad mustades toonides, sensuaalseid pesukomplekte, millega võidad just selle südame, kelle endale välja valinud oled.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles