Kuus asja, mis tekitavadki su kodus korralageduse

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riiul täis pudi-padi.
Riiul täis pudi-padi. Foto: SCANPIX

Bild tegi selgeks kuus asja, mis su kodul korratuna lasevad paista.

Foto: SCANPIX

1. Paberikraami kuhjad

Arved, välja prinditud dokumendid, ajalehed, reklaamvoldikud, pakendid: justkui salaja hiilib su ellu mitmesugune paberikraam, et siis laudadel, riiuliservadel ja mujal pidama jääda ja kaoseks kuhjuda. Seega loobu paberimajandusest e-arvepidamise kasuks, vajalik paberikraam sorteeri kohe ja ebavajalikud paberid viska paberikonteinerisse.

Foto: SCANPIX

2. Pudi-padi riiulitel

Riiulinurkadele kipub ka kogunema kõikvõimalikku pudi-padi, sestap korrasta need: jäta vaid valitud raamatud ja dekoratiivelemendid, viimaseid võid aeg-ajalt vahetada.

Foto: SCANPIX

3. Asju täis põrand

Küll on põrandal laste mänguasjad, koguni riided või kotid. Jäta ise meelde ja tee ka lastele selgeks, et iga asi tuleb pärast kasutamist oma kohale tagasi panna, see on korras kodu kuldreegelt number üks.

Foto: SCANPIX

4. Segamini voodi

Voodi ülestegemine võtab vaid mõned minutid, ja on ka lihtne lahendus: päevatekk. Tõmba see voodile peale ja kohe paistab tuba sätituna.

Foto: SCANPIX

5. Must pesu

Kõikjal vedelevad kantud pesuesemed, võidunud käterätikud jms küll ühtki majapidamist ei kaunista. Kaubandusvõrgus müüakse erineva tegumoe ja hinnaga kaanega pesukorve, kasuta neid.

Foto: Wikipedia.org

6. Pesemata nõud

Pese kohe pärast kasutamist ära või pista nõudepesumasinasse, mustkunsti siin pole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles