Tallinna TV alustas regulaarprogrammiga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üks Tallinna TV saatejuhtidest on Aleksei Turovski
Üks Tallinna TV saatejuhtidest on Aleksei Turovski Foto: Tiina Kõrtsini

Seni osalist programmi edastanud Tallinna Televisoon alustab tänasest, 3. jaanuarist regulaarsaadetega, edastades kõikidel nädalapäevadel saateid vastavalt Ringhäälinguloale kogu päeva ulatuses.

Õhtuses programmis on kavas mitmeid saatesarju, mida kogenud teletegijate kõrval juhivad telemaastikul uued tegijad, tööpäevade hommikupoolikuti antakse eetrisse kordussaated, teatab Raepress.

Õhtune Tallinna TV programm algab kell 18.55 kavatutvustusega, kell 19 järgneb laste jutusaade «Vurr», seejärel joonissari «Tähepoisi seiklused». 19.25 on sarisaadete «Kodaniku TV», «Luubi all» ja «Terve tervis» algusaeg, kus keskendutakse elanike probleemidele, sh tarbijakaitsele ja antakse tervisesuuniseid.

Kell 20.30 saab näha pealinna uudistesaadet «Täna» ja igal õhtul kell 20 ja 21 algavad Kultuuripealinn 2011 temaatikale pühendatud saated.

Hommikune programm kestab kell 9.55 kuni 12.20, mil näeb eelmise õhtu kordussaateid, kolmapäeval kell 12-12.30 ka linnavalitsuse pressikonverentsi, mille salvestust näeb kell 19.35.

Avanädalal on kavas ka saated «Hingelt tugevad» puuetega inimeste rahvusvahelisest konverentsist, «Meistrite linn» käsitöö- ja kunstipoodide olukorrast Tallinna vanalinnas, lood Tallinna loomaaiast, kokasaade «Kuum ja terav» jm.

Nädalavahetuse programmi kuuluvad portreesaade Aleksandr Ivaškevitšist, saade noortebändidest, Moskva dokumentaalmaja etendus, muusikasaade Folgikelder jm.

Saatejuhtidena astuvad üles Vladimir Bogatkin, Kerttu Soans-Tammisto, Aleksei Turovski, Riina Reiman-Männiste, Maris Johannes, Sven Azojan, Sandra Jõgeva, Eneken Laugen.

Tallinna TV-d edastab Elion. Pilti kannab üle ka Telset, lähipäevil hakkavad pilti edastama ka Starman ja STV digitelevisioon. Kõik Tallinna TV saated on nähtavad ka telekanalil TV 14.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles