Priimägi: Kallas on juba piisavalt imagoloogilisi apse teinud

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnar Priimägi
Linnar Priimägi Foto: Elmo Riig

Tallinna Ülikooli imagoloogia dotsent Linnar Priimägi ei pea Siim Kallase eilset reaktsiooni intervjuus ETV saatele «Ringvaade» presidendivalimiste tulemuste mõjutajana eriti oluliseks, kuid soovitab tal edaspidi imagoloogilisi apse vältida.

«Ajakirjanikud arvavad endast hirmus palju. Tegelikult on ajakirjandusel mõju vaid kitsale sektorile avalikkusest, kollasel ajakirjandusel muidugi laiemale,» ütles Priimägi Postimehele. ««Ringvaate» intervjuu ümber lüüakse nüüd lehes laialt lärmi, nagu oleks sellel mingit tähtsust presidendivalimiste tulemusele.»

«Sest praegu on tähtis valimiste tulemus, mitte tulevase presidendi prestiiž. Need on sõltumatud suurused ja riigis, mille valitsus sai võimule e-valimiste tulemusel, on kõik võimalik,» märkis Priimägi.

«Siim Kallasel soovitaksin siiski igaks juhuks imagoloogilisi apse vältida, ta on neid teinud juba piisavalt,» sõnas õppejõud.

Presidendiks kandideeriv Siim Kallas ärritus eile «Ringvaate» saates, kui saatejuht Marko Reikop temalt uuris, mida ta teeks, kui temalt taas paljukuuldud küsimust 10 miljoni dollari ja VEB Fondi kohta küsitakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles