Politsei uurib vasika tapmist Muhu saarel

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil Herefordi veised.
Pildil Herefordi veised. Foto: Peeter Kümmel /Sakala

Möödunud kolmapäeval lasti Muhu saarel Nõmmküla ja Liiva vahelisel karjamaal maha vasikas, politsei alustas juhtunu asjaolude väljaselgitamiseks väärteomenetlust.

Vähe sellest, et end Muhus sisse seadnud hunt murrab sealseid vasikaid, tulistati eelmisel kolmapäeval püssist surnuks üks Tihuse turismitalu karja veis, kirjutab Saarte Hääl.

Turismitalu peremees Martin Kivisoo kinnitas, et mahalastud vasikas kuulus temale. «Ilmselt soovis keegi endale vasikapraadi, kuid meie herefordi tõugu loomad kaitsesid taas üksteist ja laskja peab õnne tänama, et ta eluga pääses,» ütles talunik Saarte Häälele.

Seda, kas tulistaja oli kohalik inimene või tulnud kaugemalt, ta oletama ei hakanud. «Asi on politsei käes,» lausus talu peremees. 

Politsei pressiesindaja Ruth Vilusaare sõnul toimus tulistamine Nõmmküla ja Liiva vahelisel karjamaal ning alustatud on väärteomenetlust karistusseadustiku paragrahvi alusel, mis käsitleb varavastast süütegu väheväärtusliku asja ja varalise õiguse vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles