VTB Ühisliiga: Vita andis loobumisvõidu, Unics alistas Oktjabri

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo vs Krasnõi Oktjabr
Kalev/Cramo vs Krasnõi Oktjabr Foto: Sander Ilvest

VTB Ühisliiga tänastes mängudes alistas Kazani Unics Krasnõi Oktjabri, Vita jättis mängule kohale sõitmata ning sai kirja tehnilise kaotuse. 

VTB Ühisliiga direktoraat vaatas läbi korvpalliklubi Vita ametliku kirja, milles klubi informeeris, et minimaalselt nõutava arvu mängijate puudumisel ja seoses suurte majandusraskustega jäetakse ära reis 20. aprillil plaanitud mängule Saraatovisse sealse Avtodoriga.

Seoses mängule Avtodor – Vita mitteilmumisega sai Vita loobumiskaotuse. Avtodor sai kirja võidu 20:0. Teises mängus sai Kazani Unics jagu Krasnõi Oktjabrist 114:80. Võitjate resultatiivseim oli 20 punktiga Keith Langford.

Oktjabr on tabelis 11 võidu ja 17 kaotusega üheksandal kohal. Unics hoiab 24 võidu ja 4 kaotusega teist kohta. Loobumisvõidu andnud Vita on tabelis ühe võiduga viimane, Avtodor aga 20 võidu ja 9 kaotusega kuues.

Homme astub VTB Ühisliigas võistlustulle ka BC Kalev/Cramo, kui võõrustab Saku Suurhallis Peterburi Zeniti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles