Mõnus kuulamine: Brigita Murutari uus bänd Caramel avaldas oma esimese loo

Meisi Volt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brigita Murutari uus bänd Caramel
Brigita Murutari uus bänd Caramel Foto: Tiina Villako

Verivärske muusikaline kollektiiv Caramel avaldas oma esimese loo „Õigus ja võimalus.“ Loo viisi autor on bändi kitarrist Paul Neitsov ja sõnad pärinevad Aapo Ilvese sulest.

Lugu räägib retkest loodusesse, kuhugi ürgsesse jõeoru liivakivikaljude juurde, kus inimest tabavad selged mõtted, ja isegi, kui ta peab pärast tsivilisatsiooni rüppe tagasi pöörduma, jääb midagi ilusat ja head sellest tundest alles.

Caramel on muusikaline kollektiiv, kelle muusika tuleb südamest ja sõnum on lihtne ja loomulik. Tegu on popmuusikaga, mida serveeritakse vajadusel ka folgi ja roki kastmes.

Carameli koosseisu kuuluvad muusikalisest kollektiivist Zetod tuntud basskitarrist Jaanus Viskar ja trummar Martin Kütt. Kitarristiks noor ja andekas Paul Neitsov ning hääle annab bändile särav lauljatar ja raadiohääl Brigita Murutar.

Jälgi bändi tegemisi Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles