Mehine kõhutäis Ameerika moodi (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Restoran Diner Tallinnas
Restoran Diner Tallinnas Foto: Tairo Lutter

Mida me teame Ameerikast? Kui me pole seal käinud, põhineb kujutlus raamatutel, filmidel, muusikal ja küllap ka toidul. Stiilipuhas restoran Diner Tallinnas Vabaduse puiesteel toob killukese Ameerikat koju kätte.

Tallinnas pole vist ühtki suuremat ostukeskust ilma ameerikapärase söögikohata, kus särisevad pihvid, voolavad koola ja kerge hele õlu. Aga parkimismajja on oma Harley või Caddiega tüütu ja ebastiilne sõita. Siis tuleb minna Vabaduse puiestee Dinerisse. Teadjamad räägivad, et Dineris kohta leida pole raske. Mõnele inimesele on ehk ka reis ookeani taha vaid kättevõtmise asi.

Igatahes kui üritasime esimene kord seda restorani külastada, seisis maja ees rida tsikleid ja sees käis paras trügimine. Esmaspäeva lõuna paiku on peaaegu kõik lauad hõivatud. Mõne minuti pärast istume siiski vastastikku laiadel punastel istmetel nagu Pumpkin ja Honey Bunny «Pulp Fictioni» avaepisoodis ja ootame oma burgereid.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles