Anna-Maria Galojani huuled muutis täidlaseks Diori huulepulk

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna-Maria Galojan - detsember 2010
Anna-Maria Galojan - detsember 2010 Foto: Olga Venediktova

Poliitik Anna-Maria Galojani huuled olid saates «Õhtusöök viiele» eriti silmatorkavad. Elu24 uuris, kas kaunitar on ilusüstidega liiale läinud?

Anna-Maria, miks käib hetkel meeletu tants ja trall Sinu veetlevate huulte ümber? Sinuga samas saates osalev Nõia-Ints on veendunud, et oled neisse botox'it süstinud.

Jõudsin saate salvestusele tookord otse lennukist. Siis olid Londoni lennujaamad kinni ning pidin seepärast lendama Rootsi ja sealt edasi Eestisse.

Loomulikult eeldatakse, et avaliku elu tegelane ei väsi iial ja on alati heas vormis. Aga kõik me oleme inimesed. Ja olla kaks ööpäeva lennujaamades ja siis otse tormata telesse, see pole lihtne.

Samas ma ei kapriisitse ja hindan nii enda kui teiste aega. See oleks minu poolt mitterelevantne teatada saate meeskonnnale, et sorry, aga ma täna ei saa.

Olin tõesti väsinud ja polnud kaks päeva maganud. Nad niigi alustasid minu pärast saadetega kolm päeva hiljem. Ehk seega, miks nägin selline välja, johtus sellest, et olin väga väsinud.

Aga ajakirjanike peale ma viha sellise loo eest ei pea. See on ju nende töö.

Nõia-Ints väitis, et olid saates tema küsimusele tursunud huulte koha pealt vastanud, et kasutad huuleläiget, millesse on lisatud piparmünti ning see teebki huuled efektselt suuremaks. Ints seda lugu uskuma ei jäänud ja raius kui rauda, et tegu on botox'iga.  

Ma ei oska Indreku sõnu kommenteerida. Ju ta on pädev nendes küsimustes.
Aga tõesti kasutan DIOR LIP MAXIMIZER collagen activ huulepulka.

Kuna alles alustasin selle kasutamist, siis tulemus oli ka minu jaoks ootamatult tõhus. Nüüd on huuled loomulikult selle tootega juba harjunud.

Ka jõlupildid, mis loole lisatud, on tehtud saate salvestuse ajal. Seega on näha, et kõik on OK!.

 
Vaata pilte ja otsusta ise, kas Anna-Maria huuled on ehtsad või korrigeeritud!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles