Sidorenkov videointervjuus: kaitsjate koostöö toimib ka rünnakul

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nõmme Kalju 1:0 võiduväravale Paide vastu eeltöö teinud Andrei Sidorenkov lausus pärast kohtumist, et Kalju kaitsjad on saanud koostöö klappima nii oma väljakupoolel kui ka rünnakul.

«Väga tähtis on see, et suutsime taga nulli hoida. Praegu on väga head emotsioonid,» sõnas Sidorenkov, kes andis keskkaitsja Jorge Rodriguesi väravale eelnenud nurgalöögi. «Esimesel poolajal ei olnud minu tsenderdused kõige paremad, aga teisel poolajal suutsin asja parandada. Praegu toimib kaitsjate koostöö nii kaitses kui ka rünnakul,» sõnas Sidorenkov.

Paide Linnameeskonna väravavaht Kert Kütt sõnas, et kohtumise võtmemängijaks osutus teiseks poolajaks platsile toodud Tarmo Neemelo. «Me ei suutnud enda paremust kuidagi maksma panna, Kalju mängis äärmiselt sirgjooneliselt pikki palle Tarmo Neemelo peale ja me ei suutnud nendega üldse hakkama saada,» nentis Kütt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles