Kõrvemaa kevadjooksu võitsid Sasmin ja Kukk

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaupo Sasmin.
Kaupo Sasmin. Foto: Karli Saul/SCANPIX

Täna toimunud RMK Kõrvemaa Kevadjooksu 16 km võistlusdistantsil oli kiireim Kaupo Sasmin spordiseltsist Sparta, teisena ületas finišijoone Priit Lehismets spordiklubist Treeningpartner ning kolmandana lõpetas võitja klubikaaslane Tõnu Lillelaid.

Naiste arvestuses võidutses kolmandat aastat järjest Kaisa Kukk klubist Treeningpartner, Teise koha saavutas Moonika Pilli spordiklubist Jooksupartner ning kolmandale poodiumikohale jõudis spordiselts Sparta esindaja Marion Tibar.

RMK Kõrvemaa Kevadjooksust võttis osa pea 2000 jooksusõpra. Lisaks 16 kilomeetri pikkusele võistlusdistantsile osales arvukalt suuri ja väikesi liikumisharrastajaid kuuekilomeetrisel terviserajal ning lastejooksudel.

Kevadjooks oli RMK Kõrvemaa Nelikürituse teine etapp. Järgmiseks osavõistluseks on 16. juulil toimuv RMK Kõrvemaa Triatlon, millele saab registreeruda veebilehelwww.jooks.ee. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles