Sotside esinumbrid Lääne-Virumaal on Indrek Saar ja Rannar Vassiljev

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannar Vassiljev.
Rannar Vassiljev. Foto: Arvet Mägi

Lääne-Virumaal on Sotsiaaldemokraatliku Erakonna esinumbrid riigikogu valimistel erakonna aseesimees ja riigikogu liige Indrek Saar, endine Rakvere linnapea Rannar Vassiljev ja endine abilinnapea Kairit Pihlak.

«Senisel kursil jätkates liigub Eesti stagneerumise suunal, me vajame hädasti värskemat mõtlemist poliitikas. Oluline on saada lahti arvamusest, et vaid parteides ja valitsuses peituvad absoluutsed tõed ning otsustamise juurde on vaja kaasata oma ala tegelikke asjatundjaid,» ütles Indrek Saar partei pressiesindaja teatel.

Indrek Saare väitel on sotsidel Lääne-Virumaal tugev nimekiri, kus mitmeid uusi ning võimekaid kandidaate. «Meil oleks Lääne-Virumaal kohatu latti alla valimisvõidu seada, nii et läheme kordama eelmiste kohalike valimiste tulemust Rakveres, mil saime 29 protsenti häältest,» kommenteeris Saar erakonna sihte valimistel.

Sotsiaaldemokraatlikus Erakonnas toimub kandidaatite nimekirja koostamine piirkonnaorganisatsioonides, kus valitakse kandidaatide järjestus. Kandidaatide üldnimekirja kinnitab Sotsiaaldemokraatliku Erakonna valimiskogu 16. jaanuaril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles