ERKI Moeshow 2016 finaalkollektsioon «EGO»

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ERKI Moeshow 2016 finaalkollektsioon «EGO»
ERKI Moeshow 2016 finaalkollektsioon «EGO» Foto: Liis Reiman

Esitleme teile ERKI Moeshow 2016 finaalkollektsiooni «EGO»

Foto: Liis Reiman

Kollektsiooni seitsmeliikmelisse disainimeeskonda kuuluvad Anni Kivisto (sündinud 26. veebruaril, 1993), Liisbet Saue (sündinud 5. oktoobril, 1993),  Anu Rieberg (sündinud 7. juulil, 1991),  Teele Koel (sündinud 11. veebruaril, 1992), Elisabetta Silvestri (sündinud 1. mail, 1993), Karolina Januleviciute (sündinud 9. detsembril, 1993) ja Sigrid Järv (sündinud 29. septembril, 1994). Kogu kollektiiv õpib Eesti Kunstiakadeemia III kursusel moedisaini.

Foto: Liis Reiman

Kollektsiooni kirjeldus

Kollektsioon on mõeldud inimesele, kes soovib defineerida oma “mina”. Inspiratsiooniks on võetud rehabilitatsiooni keskkondade elemendid ja vormirõivad. Disainides on läbijooksvalt kajastatud assümeetriat ja multifunktsionaalsust, mis aitavad kandjal end defineerida liikudes läbi elu keerdkäikude ja muutuste. Nõudlus tähelepanu ja millegi silmapaistva järele, et tunda end tähtsana. Kogu disainiprotsess on kandjale loodud teraapiaks läbi iroonilise ja humoorika võtme.

Punane joon on kollektsiooni läbivaks tunnuselemendiks ja aktsendiks on eneseotsinguile viitav kangatrükk, mis on valminud kollektsiooni autorite ühisloominguna. Kätkedes endas teraapilisi mustreid ja positiivset energiat. Materjalide valikul on lähtutud jätkusuutlikust printsiibist, kasutades varem olemasolevaid kangaid.

Kollektsiooni värvigammaks valisid autorid iseenda ego värvid: safrankollane, taevasinine, verepunane, must, laimiroheline ja valge.

Mis värvi on Sinu ego?

Foto: Liis Reiman
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles