Galerii: kõige odavamad talud, mida Eestis müüakse (3)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kaed kinnisvara ja plaanid osta talu? Vaatasime talude müügipakkumiste seas Eesti suurimas kinnisvaraportaalis kv.ee veidike ringi, et millised on kõige odavamad.

Foto: KV.EE

Kui enampakkumised ja kohtutäiturite müügiteated kõrvale jätta, siis näiteks Suure-Jaani kandis ootab uut pererahvast 130 m² suurune remonti vajav talumaja Reegoldi külas. Kinnistu suuruseks 5440 m² ja selle eest küsitakse kinnisvarakuulutuses 7000 eurot.

Foto: KV.EE

Avinurme vallas Ida-Virumaal müüakse näiteks samuti remonti vajavat 1911. aastal ehitatud Pikanurme talu: elumaja, puukuur, laut, oma kaev. Kinnistu suuruseks 1,4 hektarit ning mõlemal pool hooneid viljakas põllumaa. Talukoha eest tuleks uuel pererahval välja käia 7500 eurot.

Foto: KV.EE

Võrumaal Urvaste vallas Vaabinas ootab samuti 1910. aastal ehitataud talu renoveerijaid: kinnistu suuruseks  5253 m² ning selle eest küsitakse 8000 eurot.

Foto: KV.EE

Väheke kobedamaks vuntsitud talumaja eest tuleb juba rohkem raha välja käia: näiteks Viljandimaal Ridaküla külas, Võrtsjärve läheduses ootab ostjat  70 m² armas põhjamaiselt punaseks võõbatud, valgete akendega talumaja, mida kuulutuse kohaselt kohe remontima hakkama ei peakski, kinnistu suuruseks 1,06 hektarit ja selle eest küsitakse 11 000 eurot.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles