Trump kritiseeris Indiana eelvalimiste eel teravalt Cruzi ja Clintonit

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Donald Trump
Donald Trump Foto: SCANPIX

USA vabariiklaste presidendikandidaadiks pürgiv Donald Trump kritiseeris pühapäeval enne teisipäevaseid Indiana eelvalimisi teravalt oma erakonnarivaali Ted Cruzi ja demokraatide kandidaadiks pürgivat Hillary Clintonit.

«See naine on teinud niivõrd halba tööd, et ta ei meeldi isegi naistele. Ta käib valimistel välja «naistekaardi» ja ma ütlen teile kuue kuu pärast, kas ta käis selle välja edukalt. Aga kui ta naine poleks, siis ta isegi ei osaleks sellel võiduajamisel,» oli Trump veendunud.

Miljardär tõrjus ühtlasi Cruzi kriitikat, et ta oli kunagi toetanud endist poksitšempionit Mike Tysonit, keda Cruz nimetas vägistajaks.

«See pole mingi suur asi. Ma pole Mike´i aastaid üldse näinudki. See sell on lihtsalt üks tõeline valetaja. Sellepärast me kutsumegi teda Valetaja Ted Cruziks,» seletas Trump telekanali Fox usutluses.

Wall Street Journali, NBC Newsi ja Maristi arvamusküsitluste kohaselt juhib Trump Indianas 15 protsendiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles