Esitlusel sai autor kingiks isa vana raamatu

, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ardi Truija

Reedel Viru keskuse Rahva Raamatu poes oma raamatut „Südamest – muiates ja tõsimeeliˮ esitlenud  Ida-Tallinna keskhaigla kardioloog Rein Vahisalu sai ka ise toreda üllatuse osaliseks.

Vahisalule anti üle Ludvig Puusepa raamat “Peaaju, tema töö ja tervishoid”, mille  tiitellehel seisab R.Vahisalu Sootaga, Kadrina.

Vahisalu sõnas, et tegu on tema isa, Robert Vahisalu raamatuga. Raamatu väljaandmise aastal, 1941, elas ta Sootaguse külas Kadrinas, Lääne-Virumaal. Ta lõpetas Rakvere Õpetajate seminari ja töötas 1941. aastal Vana-Sõtke algkooli juhatajana Vaivaras, Ida-Virumaal, olles sel hetkel 27-aastane.

Raamat oli oli Vahisalu isa õe kätte sattunud ja siiamaani tema perekonnas olnud. Esitlusel andis tema täditütar Leena Annus selle talle üle. „Ta rääkis sellest raamatust juba mõnda aega tagasi. Leena on ka tohter, spordiarst, spetsialiseerunud laste spordi peale ja juttu jagub meil alati palju,” lisas ta.

Foto: Ardi Truija
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles