Talguid jagub Virumaal igale maitsele

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Teeme ära!” talgupäeva eestvedaja Tarmo Tüür näitab päästerõngast, millesarnased paigaldatakse talgukorras sadade Eesti veekogude äärde.
“Teeme ära!” talgupäeva eestvedaja Tarmo Tüür näitab päästerõngast, millesarnased paigaldatakse talgukorras sadade Eesti veekogude äärde. Foto: Kristjan Teedema

Eile pärastlõunase seisuga oli talgupäevale “Teeme ära!” kirja pandud Lääne-Virumaal 120 talgupaika maakonna kõikides valdades ja linnades.

Nagu ka varasematel aastatel, on kõige enam heakorratalguid: korrastatakse külaplatse, parke, pühakodade ümbrust, teeääri, rannaalasid, loodusradu ja paljusid teisi paiku.

Tehakse erinevaid talgutöid. Käsmus toimuvad rannakultuuripäevade raames paatide tõrvamise talgud. Vanade puupaatide korrastamise kõrval mõtiskletakse merekultuuri mineviku ning tuleviku üle. Haljalas puhastatakse talgukorras kiriku rõdu ja orel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles