Kuulutati välja mullune parim kinnisvarategu

Kristel Trell
, Kodu.postimees.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Autod vastavatud Ülemiste keskuse parklas.
Autod vastavatud Ülemiste keskuse parklas. Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Eesti Kinnisvarafirmade Liidu neljapäevasel konverentsil «Kuhu liigub Eesti kinnisvaraturg?» kuulutati välja ka 2015. aasta kinnisvarategu. Tiitli ja Tauno Kangro skulpltuuri pälvis Ülemiste keskus.

«Viimastel aastatel aasta kinnisvarateoks nimetatud kinnisvaraarenduste puhul on olnud tähtis just see, kui palju on inimeste jaoks uut keskkonda loodud. Pean seda väga oluliseks,» rõhutas Ülemiste keskuse juht Guido Pärnits auhinna vastuvõtmisel. Tunnustuskirja juurde kuulub ka Tauno Kangro skulptuur «Mees oma unistuste aknal».

Mullu läks auhind samasse kanti: 2014. aasta kinnisvarateoks valis Eesti Kinnisvarafirmade Liit Technopolis Ülemiste ASi rajatava Ülemiste City linnaku arenduse. Varem on auhinna pälvinud veel EfTEN Kinnisvarafond, samuti Tallinna Linnaplaneerimisamet uue pealinna ehitusmääruse eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles