Ostrova Festival äratab väikse Setomaa küla ellu

, Setomaa portaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ostrova festivalil astub ka üles seto punkbänd SMS Tuhkwizza
Ostrova festivalil astub ka üles seto punkbänd SMS Tuhkwizza Foto: Ostrova Festival

22.-23. juulini Ostrova külas Meremäe vallas toimuv Ostrova Festival toimub juba kuuendat korda ja annab Setomaa muusikutele võimaluse end suurel laval näidata. Lisaks on kohal ka Eesti poppmuusikud, et pakkuda kohalikele kuulamisnaudingut ja festivalielamust.

Eesti punki- ja rokilegendidest on kohal Vennaskond, Kosmikud, DND ja Ultima Thule. Eksklusiivse kontserdi annab ka laulu- ja tantsupeol esinenud Pantokraator. Lisaks rõõmustavad publikut Karl-Erik Taukar Band ja Justament.

"Head artistid toovad igal aastal järjest rohkem publikut. Rahvas tuleb Setomaale juba selle kauni looduse ning rikkalike vaatamisväärsuste tõttu. Meie tahame pakkuda siia kõrvale veel mõnusat festivalimelu ja kontsertide kuulamisnaudingut," ütles korraldaja Aime Tulp.

Taaskord on ka pärismuusikute valik rikkalik. Esinevad Margus Põldseppa käe all kokku pandud ansambel Lõõtsavägilased, Diskreetse Mango Trio, Setomaa punkbänd SMS Tuhkwizza, Rikka-Ivvani Pillilaagri lapsed ning leelokoorid Helmine, Liinatsuraq’, Hõpõhelme` ja Meremäe mehe’. Samuti astuvad üheskoos üles Aapo Ilves ja Marju Varblane. Lätist sõidab kontserti andma DAGAMBA.

Ostrova festival toimub Setomaal juba kuuendat korda. Lisaks kontsertide nautimisele on võimalik tutvuda ka kohaliku käsitööga. Lastele on avatud eraldi telk ning etendust annavad Piip ja Tuut.

Ostrova Festival toimub 22-23. juulil Ostrova külas, Meremäel, Setomaal. Piletid on müügil Piletilevi veebipoes ja müügipunktides üle Eesti. Rohkem infot: www.ostrovafestivalid.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles