Sotside valimisloosung: «Uus algus!»

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kampaaniaplakat 2011. aasta riigikogu valimisteks
Kampaaniaplakat 2011. aasta riigikogu valimisteks Foto: Sotsiaaldemokraatlik Erakond

Sotsiaaldemokraatide hüüdlause riigikogu valimistel on «Uus algus!», mis annab märku sellest, et erakond on uuenenud ning suudab värskeid lahendusi pakkuda.

«Eesti poliitiline mõte vajab restarti. Sotsiaaldemokraadid annavad Eesti arengule uue alguse,» lubas erakonna esimees Sven Mikser.

«Eesti riiki on aastaid üles ehitatud odavale tööjõule, laenurahale, lihtsale majandusmudelile ja sotsiaalsete lahenduste edasilükkamisele. Mõtlevad inimesed peavad nüüd tegema otsuse, kas lasta Eestil tammuda edasi tupikteel või teha uus algus,» ütles Mikser.

«Me tahame teha lõpu riigi ülbusele kodanike ja kodanikuühiskonna suhtes, mis ei luba kuulata asjatundjate ja arvamusi. Otsused, mida hämara raha toel tehakse parteide tagatubades, tuleb tuua inimeste ette ja anda neile, keda langetatavad otsused mõjutavad, õigus kaasa rääkida iga päev, mitte üksnes kord nelja aasta tagant,» lisas Mikser.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles