Lavastaja ja näitleja Siim Maaten kirjutab hetkel põnevat reisiraamatut

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lavastaja ja näitleja Siim Maaten kirjutab hetkel põnevat reisiraamatut
Lavastaja ja näitleja Siim Maaten kirjutab hetkel põnevat reisiraamatut Foto: ttv

Siim Maaten: Filipiinidel on igas külas kaks kindlat asja: katoliiklik kirik ja korvpalliväljak.

Foto: ttv

Saatel «Pall korvi» käis külas lavastaja ja näitleja Siim Maaten.

Maailmas palju ringi rännanud Maaten kirjutab hetkel reisiraamatut. «Bangkokis oli väga põnev korvpalli mängida. Minu nii-öelda idaeurooplasest korvpalliharrastaja mängustiil oli selline jõuline ja tugev, aga seal välditi nii rünnakul kui kaitses igasugust kehalist kontakti ja viskele ei mindud enne, kui oldi täiesti vaba üksinda korvi all. Nende jaoks oli kindlasti väga kummaline, kui palju ma keha või küünarnukki andsin,» jagas Maaten oma korvpallialaseid kogemusi.

«Filipiinid on väga kummaline riik, kus igas külas on olemas kaks kindlat asja - üks on katoliiklik kirik ja teine korvpalliväljak, mis päeval on turg ja õhtul täis meeletuid lahinguid,» rääkis Maaten.

Foto: ttv

«Pall korvi» saade räägib seekord pikemalt finaalmängudest, lõppenud Eesti naiste meistriliiga finaalseeriast ja tulevast meeste omast. Lisaks räägib Eesti koondislane Siim-Sander Vene, kuidas on möödunud tema järjekordne hooaeg Kaunase Žalgirises.

«Pall korvi» on TTV eetris täna õhtul kell 22.30 ja Maateni vabavisked on järelvaadatavad www.facebook.com/pallkorvi

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles