Galerii! Eurovisiooni esimese poolfinaali esimene peaproov pakkus leeke, mürtsu ja seksikust (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esmaspäeval, 9.mail toimus Stockholmis Globen Arenal Eurovisiooni lauluvõistluse esimese poolfinaali esimene peaproov, kus sai laval näha kostüümides artiste.

Esimese poolfinaali esimeses peaproovis ei olnud mõned artistid küll veel soengutes ja meigituna, aga sai hea ülevaate, mida esimeses poolfinaalis näha saab. Laval olid leegid, laserid, ägedad visuaalid, ja loomulikult kärtsu ja mürtsu - ja nagu peab, ei puudunud seksikad naisartistid.

Foto: Eero Vabamägi

Eriti tasub tähelepanu teravdada, kui lavale tuleb Venemaa staar Sergei Lazarev, kelle lava-show on piinliku täpsusega läbi mõeldud ja suurepäraselt lavastatud. Kindlasti pakub kodus arutelu ainest, kuidas Lazarev mööda vertikaalset siledat pinda üles ronib.

Foto: Eero Vabamägi

Põneva installatsiooniga paistab silma ka Islandi lauljanna Greta Salóme, kelle paljudele keskpärasena tunduvat laulu toetab nii võimas visuaal, muutes esituse vaimustavaks ja veidi õõva tekitavaks kunstiteoseks.

Foto: Eero Vabamägi

Armeenia lauljanna Iveta Mukuchyan rabab vaatajaid jalust aga seksikusega. Talle ei jää palju alla Aserbaidžaani kaunitar Samra, kelle esitust saadav kõrvulukustav ja silmipimestav tule-show.

Foto: Eero Vabamägi

Paljukõneldud Malta lauljanna Ira Losco esitus, mille esialgseks maksumuseks on arvestatud ligi 200 000 eurot, on nüüd korraldajate nõudmisel muudetud. Lava-show meenutab visuaalselt ema ja poja suhte temaatikat. Kas tegemist on Oidipuse kompleksi väljendusega, jäägu juba koduseks arutamise teemaks.

Foto: Eero Vabamägi
Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles