Kuivallik: kaalusin Starmani ostu pikalt

Siiri Liiva
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Starmani auto.
Starmani auto. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Investor ja ettevõtja  Indrek Kuivallik ei laksnud telekomifirmal Starman minna võrra fondi kätte, vaid kasutas väikeaktsionäri eesõigust ja ostsis ise enamusosaluse.

«Olen esitanud teate, et kasutan oma eesõigust, kuid ma pole veel East Capital Exploreri osalust ära ostnud – leping on vaja veel vormistada,» rääkis Kuivallik, kellele seni kuulus ettevõttes 11-protsendiline osalus, vahendab Äripäev. Tema sõnul jääb ostuhinnaks jääb ligikaudu 81 miljonit eurot ja tehingu rahastamisele aitas kaasa aastaid kestnud kuluka konflikti lõppemine Läti pangaga.

Kuivallik tunnistab, et kaalus Starmani ostu pikalt: «Oleme vastavalt olukorrale alati proovinud teise kaasaktsionäriga otsustada, mismoodi käituda.»  Kuigi plaanidest on tema sõnul veel vara rääkida, kinnitas Kuivallik, et oma sektoris jätkab Starman laienemist niikuinii, kuna Leedus tehtud investeering on veel värske ja vaja on jätkata ka Eestis toodete arendamist. 

Loe pikemalt Äripäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles