Tallinn Linnateatrile valiti juht

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnateater tähistas Lavaaugus 50. juubelit.
Linnateater tähistas Lavaaugus 50. juubelit. Foto: Erik Prozes

Kõlvart usub linnateatri eduloo jätkumisse: Tallinna linnavalitsus kinnitas tänasel istungil Raivo Põldmaa Tallinna Linnateatri direktori ametikohale tähtajaliselt kuni 20. juunini 2021.

Abilinnapea Mihhail Kõlvart märkis, et veebruaris oma 50. juubelit tähistanud Tallinn Linnateatril on Eesti ja pealinna teatri- ja kultuurielus täita väga oluline roll. «Kahtlemata seisab Linnateatri edu ja publikumenu taga lisaks suurepärastele näitlejatele ja teenindavale personalile, teatri pikaajaline juht,» sõnas Kõlvart. «Usume, et Raivo Põldmaa juhtimisel jätkub teatri edulugu.»

Vastavalt Tallinna Linnavalitsuse määrusega korraldas Tallinna Kultuuriamet Tallinna Linnateatri direktori vaba ametikoha täitmiseks avaliku konkursi.

Kultuuriameti juhataja käskkirjaga moodustati seitsmeliikmeline konkursikomisjon Tallinna Linnateatri direktori valimiseks. Komisjon viis 28. aprillil läbi vestlusvooru ja hääletustulemuste põhjal otsustas komisjon ühehäälselt tunnistada Raivo Põldmaa Tallinna Linnateatri direktori ametikohale valituks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles