Video ja fotod: Voronja galerii plaanib õunapuu otsa onni ja vahvaid vihmavarjusid

Kristel Trell
, Kodu.postimees.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Voronja galerii sätib suveks purikatustest varjud, mis kaitsevad nii vihma kui ka kõrvetava päikese eest.
Voronja galerii sätib suveks purikatustest varjud, mis kaitsevad nii vihma kui ka kõrvetava päikese eest. Foto: Voronja galerii

Voronja galerii avab Peipsi veerel Varnja küla vana kalurimaja paadikuuris oma uksed juba kolmandat suve. Lisaks kunsti näitamisele ja kodukohvikule võetakse tänavu aga ette ka ehitustööd.

Esmalt plaanitakse disainer Mihkel Lemberi juhtimisel ehitada keset aeda kasvava vana õunapuu otsa puumaja, mille katuse alla saaks ronida lisaks lastele ka nende vanemad. 

Foto: Voronja galerii

Lisaks sätitakse maja külge purikatustest varjud, mis kaitsevad nii vihma kui ka kõrvetava päikese eest. Purjed kujundab Tartu tänavakunstnik Hapnik, kes on ka Voronja varese autor. Korrastada plaanivad Voronja galeristid ka vana lehtla ja asendada vihma läbilaskva eterniitkatuse õhulise ja läbipaistvaga. Pisikese vahva galerii mõnusamaks muutmist saab igaüks toetada läbi Hooandja.

«Kolmanda hooaja avame 11. juunil ning selleks ajaks saavad vihmavarjud aeda paigaldadatud,» lubavad Voronja galeristid Raul ja Kaili.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles